cinta siti situ sana sini, =.="

Friday, 12 August 2011

you jump, i jump(4)

praktikal oh praktikal, hari tu dibuli, sekarang tak pasal-pasal kena check barang-barang yang dimiliki oleh para kontraktor, yakni mangsa-mangsa kebakaran. tengok kiri kanan, atas bawah, rezeki datang bergolek lagi . kenapa? macam biasa, ada je kebetulan, huihui, aku nampak nama dia ! hey people, aku nampak nama dia ! dalam list yang aku pegang tu. oh man ! nama mamat noh hujan tu !!!!!! nak lompat-lompat je rasa tak pun jeritt sekuat hati sampai bergema satu petronas tu.



tap tap tap, cepat siti ! cepat !!! huh, tak pernah laju sebegitu bila aku save nombor fon orang, ye la, nanti orang nampak? kantoi aku, ye dak? harharhar, aku nak tunggu malam ni, tak sabar weeeeyyyyy !!!!

oh man,

you jump, i jump  




will be continue....................

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home